postheadericon Bine ati venit !

Site-uri simple, statice sau dinamice - la preturi fara concurenta ! Doriti un site care sa fie vizibil in cautari sau foarte animat ? Dumneavoastra decideti !

Oferta limitata: Site de prezentare. Site-ul va contine in jur de 4-5 pagini, va avea integrata in pagina de contact harta locatiei, formular contact, va contine cateva poze, banner in partea de sus: poza sau animatie de poze; meniu orizontal sau vertical si va fi trimis care principalele motoare de cautare.

Oferta limitata: Instalare si configurare Magazin Online - Se va instala un magazin online pe o platforma open source, configurand si initializand primele 20-50 de produse..

Oferta limitata: Instalare si configurare Site anunturi- Se va instala si configura site-ul de anunturi generale, sau specifice, conform cerintelor.

Sunt incluse serviciile de consiliere in alegerea domeniului si gazduire.

Am realizat un numar de site-uri web, in functie de nevoile clientilor:

- Unii aveau nevoie de o prezenta online cat mai completa, cu multe cuvinte cheie care la o cautare, sa regaseasca site-ul in primele pozitii, in prima pagina in Google - exm. pentagonromania.ro

- Alti clienti aveau nevoie de un numar de site-uri pe nume de domenii conform cuvintelor cheie - exm. telemetru, subler, nivele laser, nivele optice, etc

Insa toate site-urile realizate se regasesc in principalele cautari.

Suntem impreuna:

  • Alegerea domeniului, inregistrarea lui la ROTLD - "domeniu.ro" - pe viata, sau alte variante, cu plata anuala;
  • Crearea paginii dupa cateva sabloane ( moduri de afisare )
  • Selectarea si adaugarea informatiilor trimise in format text sau materiale tiparite, poze, etc.
  • Finisarea website-ului
  • Optimizarea site-ului dupa cuvinte cheie, descriere si continut.
  • Inscrierea in motoare de cautare

 

Site in Constructie !

postheadericon Site-uri realizate